Workshops

Workshop ‘kerst’

In een landelijke en sfeervolle omgeving kunt u een gezellige Workshop Groendecoratie bijwonen.
Wij werken voornamelijk met natuurlijke materialen en hebben als basis een krans, frame, mand of schaal.
We beginnen met koffie/thee en een huisgemaakte lekkernij wat door de cliënten van de dagbesteding is gemaakt; hierna gaat u aan de slag met de groendecoratie.

‘Winterkrans’

D.V. donderdag 12 december 2019 staat weer een workshopavond gepland. Voor deze avond staan twee verschillende workshops gepland waaruit een keuze gemaakt kan worden:
– De ‘Winterkrans’: de basis van deze krans is een ring. Hierop worden touw en diverse soorten groen op bevestigd. Kostprijs €22.50 excl. lampjes/verlichting. €25 incl. lampjes/verlichting. De winterkrans is excl. de afgebeelde klokken.
Mocht u zelf nog verlichting hebben dan kunt u deze natuurlijk meebrengen. Wat daarbij van belang is dat er aan de streng 40 of meer lampjes moeten zitten.


– De ‘Guirlande’: de basis van de guirlande bestaat uit hooibasis, hierop worden diverse soorten groen bevestigd. Kostprijs €30 incl. lampjes/verlichting. €32.50 incl.lampjes/verlichting. Mocht u zelf nog verlichting hebben dan kunt u deze natuurlijk meebrengen. Wat daarbij van belang is dat er aan de streng 40 of meer lampjes moeten zitten.

 

Guirlande


Aanvang avond: 19.30 uur. Het is fijn als u zelf een mesje & snoeischaar mee brengt.
Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Hierbij kunt u aangeven welke workshop u wenst te doen, met of zonder verlichting. 
Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de workshopavond niet door. Hiervan ontvangt u tijdig bericht.